{month}
{day}

Megyei Terematlétika Diákolimpiai Bajnoksága

A tanulásban akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák tanulóinak

Megyei Terematlétika Diákolimpiai Bajnoksága

Lehetőséget biztosítani az intézmények alsó tagozatos tanulói számára, hogy az atlétika játékos formában történő gyakorlásával versenyeken is bebizonyíthassák felkészültségüket.

A megyei döntő időpontja és helyszíne:

  •  

    Résztvevők:

    ·        A nevezési határidő 2017. november 21.  24.00-ig.

     

    Költségek: A versenyhez kötődő szervezési és rendezési költség a TFKSE-et terheli. A résztvevő iskolákat az utazási költség terheli. Kérjük az intézményvezetőket, hogy a területileg illetékes tankerületnél időben jelezzék a tanulók utaztatásának költségét.

     

    Igazolás:

    Egységes igazolás: szabályosan, az Oktatási Minisztériumi rendelet alapján kiadott diákigazolvánnyal, vagy személyi igazolvánnyal, egyéni nevezési lappal, melyet az iskola igazgatója olvashatóan aláírt és lepecsételt. A helyszínen a versenyző indulási jogosultságát a személyi igazolvánnyal és/vagy diákigazolványával igazolja.

    •     A versenyzők saját érdekükben - sérülés, orvosi ellátás miatt - tartsák maguknál a TAJ kártyát, vagy annak másolatát.

     

    Díjazás:

    • Az országos döntőn a megyei/fővárosi versenyek jegyzőkönyvében szereplő összetett versenyben I.-II. helyezett diákversenyzők indulhatnak. Az összetett verseny végső sorrendjét a négy egyéni versenyszám eredményei alapján kell megállapítani.

     

     

     

    Hajdúdorog 2017 október 26.                                  

     

     

     

    Urgyán Tibor György

    megyei referens